holidays
For the holiday season, we will be offering a special four-course dinner menu created exclusively for Christmas and New Year’s Eve
ANTIPASTI
choice of one
PETTO D' ANATRA AFFUMICATO, SEMIFREDDO DI SENAPE AL MIELE
E CRUMBLE DI FICHISmoked duck breast, honey mustard parfait, fig crumble





Polpo grigliato piccante, pappaciucco, mosto d'uvaSpicy grilled octopus, black kale, potatoes, corn crumble, grape must syrup


Nido di kataifi con uovo bio, spinaci, Parmigiano, tartufo neroKataifi dough nest, organic egg, spinach, Parmigiano, black truffle



CARCIOFO CONFIT, EMULSIONE ALLA ROMANA, CRUMBLE SALATO AI PINOLIConfit artichoke, Roman-style emulsion, savory pine-nut crumble



LA PASTA
choice of one
LASAGNETTA CACIO E PERELasagnetta, Roman Pecorino sauce, sautéed pears




Chitarra alla carbonaraSpaghetti, pecorino romano, guanciale, eggs, black pepper




Bottoni alla zucca, fonduta di parmigiano, tartufo neroPumpkin-filled bottoni, Parmigiano fondue, black truffle




TAGLIOLINI AL PREZZEMOLO, BURRO, ALICI E PANE CROCCANTEHandmade parsley tagliolini, butter, anchovies, crispy bread




I SECONDI
choice of one
- Pluma di maiale, indivia, uva e castagne
Pork pluma, endive, grape and chestnut sauce


FILETTO DI SPIGOLA, maionese di alici, puntarelleSea bass fillet, anchovy mayonnaise, puntarelle salad


TARTARE DI MANZO, zabaione salato, tartufo neroBeef tartare, savory zabaione, black truffle


TONNO IN OLIOCOTTURA, CIPOLLA IN AGRODOLCE, FAGIOLI E SEDANOTuna cooked in extra-virgin olive oil, sour onions, beans, celery


* Prodotto alimentare sottoposto ad abbattimento di temperatura da abbattitore secondo la normativa vigente in materia di sicurezza alimentare, Regolamento CE 853/2004, allegato III, sezione VIII, capitolo 3, lettera p.3
*Food product subjected to a temperature reduction by blast chiller according to current legislation on food safety, Regulation CE 853/2004, attached III, section VIII, chapter 3, letter p.3
Open from 19:30 Dec 24, 2025 (closed Dec 25)
The experience is priced at €150 per person on December 24th and €220 per person on December 31st.
For this reservation, the table will be at your disposal for the entire evening.